søndag 16. februar 2014

Bloomsbury genseren som ble Bloomsbury vest

Kalenderen viste bare februar og jeg var klar for å starte på et av mine mål for året; å strikke etter engelsk oppskrift. Ikke er jeg god i engelsk og ikke er jeg supererfaren med mønsterstrikk. Men etter tips om å oversette oppskriften først og å bruke youtube, så fungerte dette veldig bra. Fikk kommentar på strikkesida på facebook om at dette faktisk kom til å bli tv-strikk. Jeg må si jeg var skeptisk til det, men personen som skrev dette hadde helt rett :)

Planen da jeg startet var at dette skulle bli en genser som minstefrøkna skulle bruke til våren, men dette så jeg etter hvert at jeg måtte endre på. Genseren så nemlig veldig smal ut.. Jeg gadd ikke å rekke opp, og tenkte at den kanskje kunne brukes som vest i vinter. Den ble strikket ferdig som vest, og passet helt supert.


 

Fine frøkner i deilig hjemmestrikket tøy
 


Strikkefakta
Oppskrift: Bloomsbury kids
Størrelse: 12 mnd
Garn: Drops Lima, nr. 4088
Garnforbruk: 110 g
Pinner: 4,5


<a href="http://www.bloglovin.com/blog/11686941/?claim=amg38w768j3">Follow my blog with Bloglovin</a>
 
 
 


4 kommentarer:

 1. Åååå den var søt, virkelig fin :)

  SvarSlett
 2. Kjempesøt! Dette mønsteret er så vakkert og det gjorde seg godt som vest:) Det blir i grunn bare lettere å lettere å strikke engelske oppskrifter etterhvert som man lærer ord og uttrykk, til slutt slipper man å slå opp alt:)

  SvarSlett
 3. Bloomsbury er så nydelig mønster! Og slettes ikke så vanskelig som man først tror ;) Kjempefin som vest også :)

  SvarSlett
 4. Den ble jo kjempefin som vest!:) Mønsteret er nydelig, og du har jo valgt en av de fineste fargene etter min mening:)
  Vi har visst samme mål vi. Gratulerer med vel gjennomført!:)

  SvarSlett